Ontdek onze nieuwe blog sectie “Ontdek”

Vandaag heeft onze blog een facelift gekregen. We hebben het altijd al belangrijk gevonden om jullie te informeren, of het nu gaat over nieuws met betrekking tot credit management of over hoe Unpaid jou kan helpen. Omdat wij hier heel veel belang aan hechten vonden we dat het tijd werd om in deze bijdragen wat structuur te brengen.

Blog wordt “Ontdek”

Het oude blog overzicht bundelde alles chronologisch samen. Dat gaf een mooi overzicht maar maakte het niet altijd makkelijk om te vinden waar je naar op zoek was. In onze nieuwe Ontdek-sectie hebben we alles veel overzichtelijker gemaakt. Zo ontdek je er makkelijk wat Unpaid je allemaal te bieden heeft.  

Nieuws

Het is belangrijk dat jij op de hoogte blijft van de trends en ook van wat wij voor jullie kunnen betekenen. Stel dat er een wijziging is binnen de markt van het innen van onbetaalde b2b facturen of een wijziging op politiek vlak. Hier zal je het te weten komen. Trouwens, dit artikel valt ook onder de noemer ‘nieuws’.

nieuws blog

Kennis

Onze kennis delen wij met plezier. We houden je up-to-date als het gaat om onbetaalde facturen en wat er bij komt kijken. Maar we gaan verder dan dit. Heb je tips nodig als het gaat om bellen met jouw wanbetaler? Wil je graag weten hoe een goede factuur er uit ziet? Je ontdek het hier.

kennis ontdek

Downloads

Sommige blog artikelen bevatten een download bestand maar het kan zijn dat jij geen zin of tijd hebt dit artikel te gaan lezen. Zoek je een specifiek bestand? Ga naar de ‘download’ sectie en de kans bestaat dat je het daar zal vinden.

download ontdek

Calculator

Soms horen we dat mensen overwegen om een niet betaalde factuur te laten vallen. Ze kijken op tegen de inspanning die het vergt om de factuur betaald te krijgen. Deze gedachte wijzigt snel als je hen vertelt hoeveel extra omzet ze moeten realiseren om een dergelijke factuur te compenseren. Bij Unpaid hebben we hiervoor een calculator gemaakt. Vertel ons hoe hoog de onbetaalde factuur is en welke bruto marge je in je bedrijf hebt en wij berekenen onmiddellijk hoeveel extra omzet je zal moeten behalen om deze niet betaalde factuur te compenseren. Geschrokken? Dien snel je claim in bij Unpaid en wij gaan onmiddellijk aan de slag.

Klaar om jouw onbetaalde facturen te innen?

Vul je gegevens in om te starten.

Zit je met een onbetaalde factuur en heb je vragen over de werking van Unpaid? Bel snel naar +32 9 396 34 00 of laat ons hier weten wanneer je wil worden opgebeld.