Ontdek als klant van Visma Bouwsoft hoe goed Unpaid werkt

Werk je al met Visma Bouwsoft en wil je graag je onbetaalde facturen importeren in Unpaid zodat je ze in een paar muisklikken kan invorderen? Dat kan! Je hebt enkel een Unpaid account nodig, zodat we die kunnen linken aan je Visma Bouwsoft account.

 

Visma Bouwsoft en Unpaid connecteren

Vanuit de Visma Bouwsoft software kan je gemakkelijk via 'financieel – betalingsherinneringen' aanduiden welke facturen in aanmerking komen voor de Unpaid-procedure.

 1. Als je nog geen Unpaid account hebt, maak er dan hier eentje aan. We hebben enkel een e-mail adres en een paswoord nodig.
 2. Log in op www.unpaid.be
 3. Ga naar je account via het hoofdmenu door op 'Je claims' te klikken.
 4. Klik in het menu rechts, onder 'Facturen om in te vorderen' op Visma Bouwsoft om de connectie te maken met je Visma Bouwsoft account.
 5. Vanaf dan krijg je in je Unpaid-account automatisch een lijst te zijn van de Visma Bouwsoft facturen die je eerder had toegewezen aan Unpaid.

 

Visma Bouwsoft

Dé all-in-one administratieve software voor elke bouwprofessional, installateur, tuinprofessional en architect.

Visma Bouwsoft is een gebruiksvriendelijk all-in-one softwarepakket om je volledige administratie mee uit te voeren, vertrekkend van het eerste contact met je klant tot de laatste factuur. Dankzij de connectie met leveranciers als Verhelst, Facq, Desco, Rexel enzovoort, zijn je prijslijsten steeds up-to date en maak je nog sneller offertes en facturen aan.

Dankzij hun modulair systeem betaal je enkel wat jij nodig hebt. Denk maar aan: planning, tijdregistratie, digitale werkbonnen, afpunten van betalingen, automatische betalingsherinneringen, koppeling boekhoudpakket, stockbeheer, prospectie en nog veel meer.

Veel op de baan? Geen nood! Met de Visma Bouwsoft app heb je je administratie altijd bij de hand. 

 

De voordelen van Visma Bouwsoft

 • Werk 33% sneller
 • All-in-one softwarepakket
 • Geconnecteerd met je partners en leveranciers
 • Altijd bij de hand (desktop, tablet, mobiel)
 • Modulair systeem: betaal enkel wat jij nodig hebt. Jouw software groeit met je mee.
 • Topservice na verkoop (lesgevers op maat, helpdesk begeleiding)

Benieuwd naar alle functies van Visma Bouwsoft of wil je graag een gratis demo? Surf naar www.bouwsoft.be