Voordelig

Als je een onbetaalde factuur wil laten invorderen, dan kom je meestal terecht bij een dienst die gratis is om op te starten, maar 20% commissie afhoudt na het innen van de factuur. Daardoor krijg je slechts 80% van het originele factuurbedrag uitbetaald.

Bij Unpaid werken we anders. Je betaalt een voorschot waarmee wij aan de slag gaan. Na het innen van de factuur krijg je dat voorschot terugbetaald. Je krijgt ook 100% van het originele factuurbedrag terugbetaald. Honderd procent. Onze werkingskost recupereren we ook van uw klant.

Op het eerste zicht lijkt de investering dus hoger, maar op het einde van de rit hou je meer over.
Het voorschot wordt automatisch berekend op basis van de waarde van uw vordering. Je krijgt hiervan een duidelijk overzicht op het moment van het indienen van de claim.

Efficiënt

Een onbetaalde factuur heeft meestal al een hele lijdensweg afgelegd voor ze betaald raakt. Het begint met aanmaningen die je zelf stuurt, een kwade brief van een advocaat en daarna misschien een incassobureau. In het ergste geval eindigt het in de rechtbank.

Met Unpaid kan je bijna al die stappen overslaan. Wij sturen onmiddellijk een deurwaarder ter plaatse die een aanmaning tot betaling zal overhandigen aan je klant. Dat maakt heel wat meer indruk dan al die ongeopende aanmaningen.

Als er geen reactie komt op de aanmaning, zal de gerechtsdeurwaarder een vonnis bekomen en de betaling afdwingen.

Gemakkelijk

Als ondernemer krijg je al meer dan genoeg administratie te verwerken. Onbetaalde facturen die nog extra administratie veroorzaken kan je dan ook missen als kiespijn.

Daarom hebben we hier bij Unpaid gekozen voor een no-nonsense aanpak. Je kan alles online regelen, rechtstreeks vanop je eigen computer.

Je vult de gegevens van de onbetaald factuur één keer in en daarna doen wij de rest. Je doet ook nooit nutteloos werk want alles wordt in realtime gecheckt. Als tijdens het invullen blijkt dat we je niet kunnen helpen met deze factuur, brengen we je direct op de hoogte en hoef je de volgende stappen niet meer in te vullen.
Tien minuten werk in ruil voor gemoedsrust: voor jou geen afspraken meer met advocaten,  incassobureaus of -godbetert- pijnlijke gesprekken met de wanbetaler.

Door Experts

Unpaid is gebouwd door Advocatenkantoor De Groote – De Man, een (al zeggen we het zelf) gerespecteerd advocatenkantoor uit Gent (Est. 1968). De invordering zelf wordt uitgevoerd door gerechtsdeurwaarderskantoor GDW-GENT.

Samen staat er een team van wel meer dan 35 professionals klaar voor de recuperatie van je zuurverdiende centen in gans België.