Geen abonnement

Of je nu één factuur wilt innen of een hele reeks, bij Unpaid staan we altijd klaar om je te helpen. Je hebt geen abonnement nodig om gebruik te maken van onze diensten. Dit betekent dat we geen maandelijkse kosten in rekening brengen en je ons vrij kan inschakelen wanneer jij ons nodig hebt.

Geen minimumbedrag

We begrijpen dat het innen van elke euro van groot belang is voor een bedrijf. Door geen minimum factuurbedrag te hanteren, kunnen we bedrijven van elke omvang helpen, van kleine ondernemers tot grote bedrijven. Of het nu gaat om een kleine openstaande factuur of een grote, bij ons ben je aan het juiste adres.

Geen exclusiviteit

Elke onderneming is uniek en heeft haar eigen manier van werken. Om die reden vragen wij geen exclusiviteitscontract om gebruik te kunnen maken van onze diensten. Dit betekent dat je als bedrijf volledige flexibiliteit hebt om te kiezen wanneer en hoe je gebruik maakt van onze diensten. Of het nu gaat om het innen van een enkele factuur of om een langdurige samenwerking, bij ons zit je nergens aan vast en kun je op elk moment beslissen om onze diensten te gebruiken.

Onmiddellijk actie

Het is van cruciaal belang om snel en effectief te handelen wanneer je te maken hebt met openstaande facturen. Daarom ondernemen we onmiddellijk actie door binnen de 5 werkdagen een gerechtsdeurwaarder naar je klant te sturen. Onze gerechtsdeurwaarders zijn ervaren professionals die weten hoe ze op de meest efficiënte en effectieve manier moeten handelen om ervoor te zorgen dat je openstaande facturen zo snel mogelijk worden betaald. We werken nauw samen met hen om ervoor te zorgen dat je als klant altijd de best mogelijke service krijgt.

 

 

Ontdek onze integratiepartners