Last van onbetaalde facturen?

Dan ben je op de juiste plaats. Via Unpaid wordt jouw B2B-factuur snel en volledig betaald. Dankzij de Unpaid-procedure kan je 100% juridisch innen zonder dat je bij een advocaat, rechtbank of incassobureau langs moet. Dit gaat tot 10 keer sneller dan een klassieke procedure. Meer weten? Bel +32 9/396.34.00

Start hier jouw claim

Vul het formulier in en laat ons je onbetaalde factuur innen.

Hoe werkt het?

Vul het formulier in. Dat duurt ongeveer 10 min.
We begeleiden je stap voor stap.

Tijdens het invullen kijken we na of je dossier voldoet aan de wettelijke voorwaarden.

Als laatste stap betaal je een voorschot. Geen paniek, dat geld krijg je terug bij de uitbetaling.

 

Je werk zit erop! Onze gerechtsdeurwaarder levert binnen de week een aanmaning tot betaling af bij je klant thuis. Als daar geen reactie op komt, zorgt de gerechtsdeurwaarder voor een vonnis en wordt de betaling zo afgedwongen.

Na gemiddeld 38 dagen krijg je 100% van je geld terug (plus het voorschot dat je hebt betaald).

 

Wat hebben we de afgelopen 6 jaar gerealiseerd?

 

+1563 bedrijven

vonden in Unpaid dé partner om onbetaalde facturen in te vorderen

€ 17 995 191

aan onbetaalde facturen konden we innen voor onze klanten

75-80% opgeloste dossiers

bewijzen de efficiëntie en betrouwbaarheid van Unpaid

Nieuwe wetgeving

Als een factuur onbetaald bleef, moest je vroeger uiteindelijk altijd naar de rechtbank. Een formaliteit, maar het betekende wel (duur) tijdverlies voor jou en voor de rechtbank.

Daarom is de wet aangepast. Voor onbetwiste facturen tussen bedrijven kan een gerechtsdeurwaarder nu rechtstreeks een vonnis krijgen, zonder proces. Hij kan dus bijna onmiddellijk de betaling afdwingen bij je klant.

Waarom Unpaid?

Voordelig

Je krijgt het volledige factuurbedrag uitbetaald. Ook je voorschot storten we terug.

Gemakkelijk

Je vult 1 keer iets in op de website. Wij doen de rest. Natuurlijk houden we je wel op de hoogte.

Door experts

Ervaren advocaten en gerechtsdeurwaarders ontwikkelden deze juridisch waterdichte procedure en volgen jouw dossier op.

Efficiënt

Je klant krijgt binnen de 5 werkdagen een gerechtsdeurwaarder over de vloer. Na gemiddeld 38 dagen staat jouw geld op je rekening.

Ook kleine bedragen

Een claim loont altijd de moeite. Ook bij kleine facturen komt de Unpaid-procedure voordelig uit. Bovendien: je hebt recht op die betaling, altijd.

Geïntegreerd

Stuur onbetaalde en onbetwiste facturen rechtstreeks door naar Unpaid dankzij integratie met o.a. Teamleader, Billit, Exact, Yuki en Octopus.

Ons team

Dirk Dewulf
General Manager
Jens Van Seymortier
Client Happiness Officer
Inès Aggoune
Marketing Officer
Thomas Van den Hauwe
Get Paid Advisor

Wat klanten over ons zeggen

Nieuws

Af en toe een onbetaalde factuur dit kan je doen
Heb jij hooguit enkele keren per jaar last van onbetaalde facturen? Dan heb je geen vaste partner nodig die achter je geld aangaat, en je maandelijks kosten aanrekent. Als het bovendien om relatief kleine bedragen gaat, is ook een advocaat inschakelen niet de meest efficiënte oplossing. Maar wat doe je dan wél als je het geld wil krijgen waar je recht op hebt? We leggen het je uit.
Factureren in de horeca let op de verjaringstermijn
Ben je werkzaam binnen de horecasector en verstuur je soms facturen naar bedrijven? Let dan op de verjaringstermijn. Helaas weten nog te weinig mensen dat een factuur binnen de horecasector al na zes maanden verjaart. Dit wil zeggen dat je die zuurverdiende centen misschien nooit meer terugziet als deze termijn wordt overschreden. Wij leggen je in dit artikel uit wat je kan doen om dit probleem te voorkomen.
Aanmaningskosten aanrekenen hoe doe ik dat correct
Wanneer je een klant de kosten van aanmaningen stuurt, is het van groot belang dat je dat correct doet. Waarom? Een verkeerde aanpak kan ertoe leiden dat je de aanmaningskosten überhaupt niet kan innen. Of erger: dat de invordering van je hele factuur in het gedrang komt. Jammer genoeg zien we bij Unpaid heel wat fouten de revue passeren. Daarom legen we in deze blog uit hoe het wel moet en wat je beter niet doet.

Wij werken samen met: