Onbetaalde facturen?

Gedaan met dure incassobureaus of tijdverslindende procedures via de rechtbank!  Door een wetswijziging kan je een betaling nu ook juridisch afdwingen zonder tussenkomst van een rechter.

Je gemoedsrust start hier en nu!

Vul het formulier in en laat ons je onbetaalde factuur innen.

Hoe werkt het?

 

Vul het formulier in. Dat duurt ongeveer 10 min.
(tip: neem je bankkaart en de onbetaalde factuur bij de hand)

Tijdens het invullen kijken we na of je dossier voldoet aan de wettelijke voorwaarden.

Als laatste stap betaal je een voorschot. Geen paniek, dat geld krijg je terug bij de uitbetaling.

Je werk zit erop! Onze gerechtsdeurwaarder levert binnen de week een aanmaning tot betaling af bij je klant thuis. Als daar geen reactie op komt, zorgt de gerechtsdeurwaarder voor een vonnis en wordt de betaling zo afgedwongen.

Na gemiddeld 30 dagen krijg je 100% van je geld terug (plus het voorschot dat je hebt betaald).

Nieuwe wetgeving

Als een factuur onbetaald bleef, moest je vroeger uiteindelijk altijd naar de rechtbank. Een formaliteit, maar het betekende wel (duur) tijdverlies voor jou en voor de rechtbank.

Daarom is de wet aangepast. Voor onbetwiste facturen tussen bedrijven kan een gerechtsdeurwaarder nu rechtstreeks een vonnis krijgen, zonder proces. Hij kan dus bijna onmiddellijk de betaling afdwingen bij je klant.

Waarom Unpaid?

Efficiënt

We sturen binnen de week een gerechtsdeurwaarder naar je klant. Bij hem thuis, dat maakt indruk.

Gemakkelijk

Je hoeft je niet te verplaatsen. Je vult  1 keer iets in op de website. Wij doen de rest.

Door experts

Gemaakt door en uitgevoerd door ervaren advocaten en gerechtsdeurwaarders.

Voordelig

Na gemiddeld 30 dagen krijg je 100% van je geld terug (plus het voorschot dat je hebt betaald) en nog eens max. 10% schadevergoeding daar bovenop!

Kan je ons vertrouwen?

Natuurlijk! Unpaid is een initiatief van Advocatenkantoor De Groote – De Man. Ons kantoor heeft de ambitie om een frisse wind te laten waaien doorheen het juridische landschap.

We zien het recht niet als een beperkende factor, maar als een opportuniteit en een middel om je bedrijf te helpen groeien. Door in te zetten op innovatie brengen we het recht dichter bij onze cliënten. Unpaid is een mooi voorbeeld van onze vernieuwende aanpak.

De invordering zelf wordt uitgevoerd door gerechtsdeurwaarderskantoor GDW-GENT.

Bedankt voor de vlotte service. Maandenlang de klant gecontacteerd en ‘vragen’ voor het betalen van de factuur. Uiteindelijk via unpaid.be op 10min het dossier ingegeven en 3 weken later een mail ontvangen dat alles is geregeld. Een aanrader!

- Bram Laebens

Unpaid is zo efficiënt dat ik het zelfs als advocaat gebruik voor mijn eigen onbetaalde facturen.

- Mr. Evelyne Van den Vreken

Ik heb mijn centjes al. Coole service! Ik ga de service nog gebruiken. Revolutionair.

- Kathleen Schurmans

Nieuws

Teamleader decoration
Unpaid en Teamleader bundelen hun krachten om het innen van onbetaalde facturen nóg makkelijker te maken. Vanaf vandaag kunnen gebruikers van Teamleader onbetaalde facturen in een paar muisklikken innen via Unpaid.
Billit
Om het onze klanten nóg makkelijker te maken, hebben we samen met BillIt (een populair E-factuur platform) gewerkt aan een integratie.

Wij integreren met...

Je kan je onbetaalde facturen rechtstreeks invorderen of importeren vanuit je favoriete boekhoud- of facturatieprogramma.