Nieuws

Openstaande vacature
Wil je aan de slag bij een dynamische scale-up met heel wat groeipotentieel? Is klantvriendelijkheid jouw tweede natuur en hou je ervan om dossiers van a tot z af te werken? Dan ben jij misschien wel de Client Happiness medewerker die wij zoeken bij Unpaid!

Kennis

Incasso voor freelancers zelfstandigen en kleine ondernemingen
Heb je als freelancer, zelfstandige of kleine onderneming te kampen met slechte betalers? Vervelend! Want je hebt niet altijd de tijd en middelen om achter onbetaalde facturen aan te gaan. Toch is het belangrijk wanbetalers er niet zomaar mee te laten wegkomen. Hier lees je waarom je het best wél actie onderneemt en hoe wij dit van jou kunnen overnemen, snel en goedkoop.

Downloads

Goede algemene voorwaarden opstellen
Heb jij algemene voorwaarden? Nee? Het is nochtans een belangrijk document. De algemene voorwaarden bepalen de regels die gehanteerd zullen worden op het moment dat er discussie ontstaat over geleverde prestaties of gefactureerde goederen. Met andere woorden: goede algemene voorwaarden zorgen ervoor dat je sterker staat in geval van een dispuut.

Een factuur die niet betaald wordt?

Bereken hier hoeveel extra omzet je moet genereren om dat te compenseren.

De brutomarge is gewoon het verschil tussen de totale opbrengsten van het bedrijf (de omzet) en de kosten om die bedrijfsopbrengsten te realiseren. In veel gevallen (zoals in deze calculator) wordt dit uitgedrukt in een procent. Om dit percentage te kennen deel je het verschil nog eens door de omzet.
%