Nieuws

1000 klanten unpaid
Vandaag maken wij in onze home office een flesje bubbels open: we toosten op de 1.000ste Unpaid-klant! Nog geen 4 jaar na onze oprichting vertrouwen al duizend bedrijven op Unpaid om hun onbetaalde facturen te innen.

Kennis

afbetalingsplan: voor- en nadelen
Je krijgt goed nieuws van je klant, de betaling van zijn onbetaalde facturen komt er aan. Maar er zit een addertje onder het gras: je klant wil de factuur niet in één enkele keer betalen, maar stelt een afbetalingsplan voor. Kan je ermee leven dat de klant in schijven betaalt, of niet? We zetten de voor- en nadelen van een afbetalingsplan op een rij en helpen je te beslissen.

Downloads

algemene voorwaarden
Heb jij algemene voorwaarden? Nee? Het is nochtans een belangrijk document. De algemene voorwaarden bepalen de regels die gehanteerd zullen worden op het moment dat er discussie ontstaat over geleverde prestaties of gefactureerde goederen. Met andere woorden: Goede algemene voorwaarden zorgen ervoor dat je sterker staat in geval van een dispuut.

Een factuur die niet betaald wordt?

Bereken hier hoeveel extra omzet je moet genereren om dat te compenseren.

De brutomarge is gewoon het verschil tussen de totale opbrengsten van het bedrijf (de omzet) en de kosten om die bedrijfsopbrengsten te realiseren. In veel gevallen (zoals in deze calculator) wordt dit uitgedrukt in een procent. Om dit percentage te kennen deel je het verschil nog eens door de omzet.
%