Wat de klanten over ons zeggen

Unpaid specialiseert zich louter in onbetaalde b2b facturen. Die focus voelen wij als klant.
Stéphanie Ouachan, Striklty Business Software

Bedankt voor de snelle regeling. Een correcte service en de opgegeven timing wordt gerespecteerd. U hebt er een klant bij.

- Chris Sterck
Sterca

Heel hartelijk bedankt om ons dossier correct en snel op te volgen en tot een goed einde te brengen. Moesten wij nog onbetaalde facturen hebben gaan wij graag weer met jullie team in zee.

Ik raad jullie zeker bij iedereen aan, bedankt.

- Ivo Van Dessel
MANNO Cleaning

Ben zeer tevreden van de samenwerking en systeem van jullie organisatie. Ik heb jullie zelf aangeraden aan mijn boekhouder en andere zelfstandigen.

- D. Van Hulle
DoReVo

Bedankt voor de vlotte service. Maandenlang de klant gecontacteerd en ‘vragen’ voor het betalen van de factuur. Uiteindelijk via unpaid.be op 10min het dossier ingegeven en 3 weken later een mail ontvangen dat alles is geregeld. Een aanrader!

- Bram Laebens
Monkey Monkey

Unpaid is zo efficiënt dat ik het zelfs als advocaat gebruik voor mijn eigen onbetaalde facturen.

- Mw. Evelyne Van den Vreken
ADV Law

Snel, direct en nog perfect ook. Blijf zo doorgaan!

 
- Cromwell Cuvalay

Wil jullie bij deze bedanken voor de vlotte afhandeling. Is de eerste keer dat wij beroep deden op jullie en ben zeer tevreden. Correct, vlotte communicatie, updates betreffende de vordering, kortom zeer aangename samenwerking. Op deze manier dienen we ons hier niet langer zelf mee bezig te houden.
Bedankt!

- Maxim Defloo
Verhuring Defloo

Snel en met minimum aan administratieve rompslomp.

- Dries Cannaerts
Cannaerts Accountants

Prima geholpen. Heeft lang geduurd eer de persoon in kwestie wou betalen, 9 maanden, maar buiten de eerste inleg niets moeten bijbetalen. Top service!

- Jaimy Appermans
Jamie’s Cocktails

Zo eenvoudig? Sprakeloos!

- Yves Van Dooren
Freelance Consultant

Unpaid stond mij snel te woord en schoot meteen in actie. Wat een verademing om met zo’n bedrijf te werken. Een aanrader voor iedereen die kampt met laattijdige betalingen!

Bij deze wil ik jullie van harte bedanken om voor mij deze zaak te regelen. Ik ben heel tevreden over Uw service.  Ik hoop natuurlijk dat ik jullie in de toekomst niet te veel moet inschakelen. Ik onthoud wel dat jullie mij goed helpen wanneer een klant nalaat mij te betalen.

- Glenn Vermander
Gearbox Repair Vermander

Ons eerste dossier via jullie is volledig afgehandeld. Prima ervaring. Indien nodig (hopelijk niet te veel ;)) doen we zeker nog beroep op jullie.

- Thijs De Quick
Buro Project

Bedankt voor de info en ook wil ik het volledige team hartelijk bedanken voor de geleverde diensten. Ik ben hier zeer tevreden over. Bedankt!!
 

- Jochen Veulemans
Freelancer Eventsector