Wat de klanten over ons zeggen

Unpaid specialiseert zich louter in onbetaalde b2b facturen. Die focus voelen wij als klant.
Stéphanie Ouachan, Striklty Business Software

Bedankt voor de snelle regeling. Een correcte service en de opgegeven timing wordt gerespecteerd. U hebt er een klant bij.

- Chris Sterck
Sterca

Heel hartelijk bedankt om ons dossier correct en snel op te volgen en tot een goed einde te brengen. Moesten wij nog onbetaalde facturen hebben gaan wij graag weer met jullie team in zee.

Ik raad jullie zeker bij iedereen aan, bedankt.

- Ivo Van Dessel
MANNO Cleaning

Ben zeer tevreden van de samenwerking en systeem van jullie organisatie. Ik heb jullie zelf aangeraden aan mijn boekhouder en andere zelfstandigen.

- D. Van Hulle
DoReVo

Bedankt voor de vlotte service. Maandenlang de klant gecontacteerd en ‘vragen’ voor het betalen van de factuur. Uiteindelijk via unpaid.be op 10min het dossier ingegeven en 3 weken later een mail ontvangen dat alles is geregeld. Een aanrader!

- Bram Laebens
Monkey Monkey

Unpaid is zo efficiënt dat ik het zelfs als advocaat gebruik voor mijn eigen onbetaalde facturen.

- Mw. Evelyne Van den Vreken
ADV Law

Als jonge onderneming hadden we wel meer last met klanten die de limieten van hun betaaltermijnen opzochten. Eéntje stak er met kop en schouders boven uit. Typische zaken zoals niet reageren op herinneringen, beloven van te betalen maar telkens een uitvlucht waarom het toch niet in orde was gekomen en zo verder. Nadat een betaling nogmaals op zich liet wachten schakelden we Unpaid in. We zorgden er voor dat we ons strikt aan de termijnen hielden voor herinneringen, en toen na rappel 3 de betaling opnieuw uitbleef stuurden we het dossier door naar Unpaid. Zeer gemakkelijk via het online formulier trouwens. Een week later was de betaling in orde! We moesten maar 1 keer gebruik maken van de diensten van Unpaid, maar moesten we in de toekomst in een vergelijkbare situatie terecht komen, dan twijfel ik geen moment!

- Antoon Vanderstraeten
Ekimedias

Wij maken al enkele jaren gebruik van Unpaid en hebben tot nu toe alle dossiers die uit handen werden gegeven, steeds betaald gekregen. Een groot voordeel is de zorgeloosheid en de automatisatie. Vanuit ons boekhoudpakket kunnen we met één klik een dossier opstarten, waarna Unpaid het moeilijke werk voor ons doet.

Het goede persoonlijk contact met de medewerkers en general manager maken het verhaal volledig af!

- Jeroen Buggenhoudt
Conversal

Wij hadden van een klant een groot bedrag tegoed. Na zelf meerdere aanmaningen te hebben gestuurd bleef reactie uit.  Op dat moment hebben we beslist om op Unpaid beroep te doen. Onze klant is door de professionele aanpak van Unpaid uiteindelijk overgegaan tot maandelijkse betalingen. Unpaid heeft daarvoor overleg met ons gepleegd. Eind goed al goed, want we zijn nu na 6 maanden integraal betaald geworden ! Topwerk van Unpaid !!!
 

- Jan, Christof en Philippe Peirsman
Twin4U Events & Projects

Perfecte partner van bedrijven die enkel de focus willen leggen op hun core business en problemen met wanbetalers wensen uit te besteden. Na snelle opstart van een dossier gaat Unpaid aan de slag en zijn er voor het bedrijf zelf geen verdere kopzorgen meer. Héél gemakkelijk. Daarom werken we bij Creativeskills steeds samen bij probleemdossiers met Unpaid. Aan te raden voor iedereen die met een B2B klant zit die niet wilt betalen.

- Creativeskills
www.creativeskills.be

Ondanks de vertraging i.v.m. corona, zijn we tevreden van de diensten en zullen in de toekomst indien nodig van jullie diensten opnieuw gebruik maken.

Unpaid ontzorgt en staat in het voor het vlot invorderen van je onbetaalde facturen. 
Na een korte inningsprocedure vanuit Unpaid kregen we het volledige  openstaande bedrag uitbetaald. 
Low cost en low energy voor ons als klant, Unpaid volgt het immers op van A tot Z. Een aanrader!

Als zelfstandig ondernemer word je af en toe wel geconfronteerd met onbetaalde facturen. Het vraagt heel wat tijd en energie om deze betaald te krijgen en bovendien zorgt dit onvermijdelijk voor de nodige stress.

Unpaid biedt hiervoor een uitstekende oplossing. Ze zochten voor mij de juiste oplossing om een aantal achterstallige facturen van een klant betaald te krijgen. Hiervoor werden in samenspraak met mij een aantal duidelijke afspraken gemaakt met de klant. Hierbij werd rekening gehouden met de haalbaarheid bij de klant via een afbetalingsplan. Unpaid communiceerde regelmatig met mij over de stand van zaken en volgde het dossier nauwgezet op. Dit resulteerde in de betaling van alle openstaande facturen en de terugbetaling van de gemaakte kosten.

- Thierry Pfleiderer
Zelfstandige ondernemer

Snel, direct en nog perfect ook. Blijf zo doorgaan!

 
- Cromwell Cuvalay

1ste keer mee samengewerkt met dit bureau. Alles top geregeld, altijd perfect op de hoogte gehouden van de huidige situatie. Een aanrader. 

bv-design
- Bartje Vermeulen
BV Design

Wil jullie bij deze bedanken voor de vlotte afhandeling. Is de eerste keer dat wij beroep deden op jullie en ben zeer tevreden. Correct, vlotte communicatie, updates betreffende de vordering, kortom zeer aangename samenwerking. Op deze manier dienen we ons hier niet langer zelf mee bezig te houden.
Bedankt!

- Maxim Defloo
Verhuring Defloo

Prima opvolging door dit professionele team. Ik raad hun diensten beslist aan wanneer je te maken krijgt met wanbetalingen.

Snel en met minimum aan administratieve rompslomp.

- Dries Cannaerts
Cannaerts Accountants

Unpaid is de droomcombinatie van hoffelijkheid en correctheid.

Facturen innen is nooit een leuke klus. De communicatie skills van Unpaid zijn zo uniek dat een lastige factuur betalen bijna een plezier wordt voor de klant omdat smoezen smelten als sneeuw voor de zon.

- D. Rademaker
Zaakvoerder

Prima geholpen. Het heeft lang geduurd eer de persoon in kwestie wou betalen maar dankzij de strakke opvolging van Unpaid en de gebruikte IOS procedure heeft hij uiteindelijk toch moeten inbinden. Finaal kreeg ik het hele openstaande bedrag uitbetaald en werd het voorschot integraal terug gestort. Top service!

- Jaimy Appermans
Jamie’s Cocktails

Zo eenvoudig? Sprakeloos!

- Yves Van Dooren
Freelance Consultant

Unpaid stond mij snel te woord en schoot meteen in actie. Wat een verademing om met zo’n bedrijf te werken. Een aanrader voor iedereen die kampt met laattijdige betalingen!

Bij deze wil ik jullie van harte bedanken om voor mij deze zaak te regelen. Ik ben heel tevreden over Uw service.  Ik hoop natuurlijk dat ik jullie in de toekomst niet te veel moet inschakelen. Ik onthoud wel dat jullie mij goed helpen wanneer een klant nalaat mij te betalen.

- Glenn Vermander
Gearbox Repair Vermander

Ons eerste dossier via jullie is volledig afgehandeld. Prima ervaring. Indien nodig (hopelijk niet te veel ;)) doen we zeker nog beroep op jullie.

- Thijs De Quick
Buro Project

Bedankt voor de info en ook wil ik het volledige team hartelijk bedanken voor de geleverde diensten. Ik ben hier zeer tevreden over. Bedankt!!
 

- Jochen Veulemans
Freelancer Eventsector

 

9 op 10 klanten bevelen Unpaid aan.

En daar zijn we trots op. Bij Unpaid staat de klant centraal. Een positieve klantervaring? Daar doen we alles voor. Elke dag. De feedback van onze klanten is dan ook essentieel voor onze werking. Op deze manier kunnen wij blijven leren en verbeteren. Kom er hier meer over te weten.