BREEX klanten innen nu onbetaalde facturen met Unpaid

Snel, efficiënt, eenvoudig in gebruik en resultaatgericht. Dit zijn essentiële begrippen bij Unpaid en we streven ernaar ze als geen ander te vertalen in onze dienstverlening. Daarom zoeken we onophoudelijk naar partners met dezelfde doelstellingen. BREEX is daar een mooi voorbeeld van. Door zo veel mogelijk te digitaliseren maakt BREEX de administratie binnen een onderneming efficiënter en eenvoudiger. De connectie met Unpaid was dan ook een logische stap.

BREEX: eenvoudig en efficiënt jouw onderneming digitaliseren


Bij BREEX beseffen ze maar al te goed hoeveel tijd en inspanning het vergt om offertes, bestelbonnen en facturen te maken en je hele administratie op te volgen. Hun facturatieprogramma MYBREEX verlicht dat werk voor jou.

MYBREEX is een totaalpakket om jouw onderneming eenvoudig en efficiënt te digitaliseren. Zo werkt het platform met tekstherkenning om inkomende en uitgaande facturen automatisch te ‘lezen’. Ook geeft MYBREEX je een duidelijk overzicht van de financiële situatie van je onderneming. Dat helpt je om correcte financiële beslissingen te nemen.

unpaid en breex integratie

 

Een onbetaalde factuur in MYBREEX? Unpaid vordert ze in

Maar hoe vlot je alles ook opvolgt, ook wie met MYBREEX werkt kampt weleens met achterstallige betalingen. Heel vervelend, maar geen zorgen: dankzij de koppeling tussen MYBREEX en Unpaid zijn die in een knip ingevorderd. Met één druk op de knop draag je onbetaalde facturen over aan Unpaid en zetten wij onze beproefde procedure in gang. Zonder dat je het MYBREEX platform hoeft te verlaten.

mybreex unpaid


> Ben je een MYBREEX-klant, of heb je plannen om het te worden? Koppel snel Unpaid aan je MYBREEX-account.
 

> Wil je graag meer uitleg over de werking van Unpaid? Bel ons op 09/396.34.00 of boek je gratis afspraak met Dirk.