Payt en Unpaid slaan de handen in elkaar

Unpaid verwelkomt een nieuwe integratiepartner

Bij Unpaid zijn we constant op zoek naar mogelijkheden om het jou zo makkelijk mogelijk te maken om onbetaalde facturen in te vorderen. Onze service is al in heel wat platformen geïntegreerd, maar met Payt zetten we voor het eerst een internationale stap.

Payt: de debiteurenbeheer-software voor bedrijven

Payt is het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland. Het is de ideale tool voor iedere ondernemer die graag zijn of haar debiteurenproces wil automatiseren. Zonder de controle te verliezen over het volledige proces.

Payt brengt structuur in je debiteurenbeheer en vergemakkelijkt de dialoog met jouw klanten. Door dit te automatiseren zorgt Payt ervoor dat je klanten sneller betalen en dat jij meer tijd kan investeren in waar je écht goed in bent. Heb je bijvoorbeeld een openstaande factuur? Payt herinnert jouw klant hier automatisch aan.

Omdat we bij Unpaid óók liefhebbers zijn van een goed debiteurenbeheer is deze samenwerking een match made in heaven.

payt en unpaid blog

Payt en Unpaid

Dankzij de samenwerking tussen Payt en Unpaid kunnen ondernemingen uit alle landen waar Payt actief is, snel en eenvoudig onbetaalde facturen innen bij hun Belgische klanten.

De IOS-procedure die Unpaid daarvoor hanteert, is voor Belgische klanten al een gigantische vereenvoudiging om wanbetalingen snel en efficiënt aan te pakken. Voor internationale klanten is dit voordeel nog groter: zij hoeven hun weg niet te zoeken in het complexe juridische landschap in België.

Jeroen Krosse (Payt): “De buitengerechtelijke invorderingsprocedure of IOS procedure, die wij liever de Unpaid procedure noemen, is een heel specifieke Belgische procedure die klanten die met onbetaalde facturen zitten de kans geeft om de betaling van de facturen 100% juridisch onderbouwd af te dwingen zonder dat ze via een advocaat of de rechtbank moeten. Dit is zowel voor onze Nederlandse klanten met Belgische debiteuren als voor onze Belgische klanten een geweldige oplossing om snel en efficiënt een betaling af te dwingen

Ontdek hier de integratie met Payt.
Bezoek de website van Payt: https://www.payt.nl/