Striktly Business Software maakt de koppeling met Unpaid

Met trots kondigen we onze nieuwste partner aan: het Antwerpse Striktly Business Software! Unpaid en Striktly kennen elkaar al een ruime tijd en de klik was er onmiddellijk. Recent sloegen wij de handen in elkaar om ook de klanten van Striktly Business Software te helpen bij het innen van hun onbetaalde B2B-facturen.

unpaid en striktly koppeling

 

Wat doet Striktly Business Software precies?

Striktly helpt ondernemers om hun dagelijkse administratie efficiënt te verwerken. Als gebruiker kan je je administratieproces van A tot Z op het Striktly-platform beheren. Bovendien heb je per klant, op elk moment, een duidelijk overzicht van hun hele administratieve en communicatieve traject.

Daarnaast biedt Striktly je professionele templates om heel eenvoudig correcte offertes en facturen op te maken. Die kan je meteen online verzenden. En wat meer is: dankzij de automatische betaallink kan jouw klant onmiddellijk je factuur betalen.

Toch nog achterstallige betalingen?

Koppel Striktly met Unpaid en vorder eenvoudig onbetaalde facturen in

Door het Striktly-platform te koppelen met Unpaid kan een Striktly-klant nu heel eenvoudig onbetaalde facturen innen. Hiermee biedt Striktly voortaan een totaalpakket aan voor facturatie.

Ontdek hier hoe je Striktly aan Unpaid koppelt.

Als trouwe Unpaid-klant weet Striktly als geen ander hoe efficiënt ons systeem is:
 

Testimonial Striktly Software | Unpaid