Unpaid genomineerd voor The Modern Law Awards

Unpaid opnieuw genomineerd voor internationale award

Unpaid is genomineerd voor de Modern Law Awards 2019, die elk jaar de meest innovatieve juridische diensten in Europa in de verf zetten. Ons platform staat op de shortlist in de categorie Business Growth.

The Modern Law Awards

The Modern Law Awards gaan uit van het Britse Modern Law Magazine, dat over heel Europa gelezen wordt. Het magazine organiseert ook ieder jaar The Modern Law Awards, een erkenning voor de meest innovatieve advocatenkantoren en juridische diensten, zowel nationaal als internationaal.

Unpaid, ook een juridische service, is dit jaar ook genomineerd, voor de categorie Business Growth. Ons platform wordt daarmee internationaal erkend als een inspirerend voorbeeld van een succesvolle legal tech service. Onze groei bewijst dat de automatisering van juridische diensten en procedures beantwoordt aan de noden en verwachtingen van de toenemend digitale samenleving.
Unpaid genomineerd voor Modern Law Awards

Wij zijn dan ook trots op deze mooie nominatie! Het is niet alleen een erkenning van ons groeiend succes, maar ook een bevestiging dat de nood aan Legal Tech services toeneemt. We hopen dan ook dat de extra aandacht, ongeacht of we winnen, een aanzet betekent voor de ontwikkeling van meer platforms, tools en technologische oplossingen!

Of Unpaid uiteindelijk ook effectief de award in ontvangst mag nemen weten we op 31 januari!

Het belang van Legal Tech

Legal Tech, het principe om juridische procedures en diensten te automatiseren zorgt de laatste jaren voor een ware digitale revolutie in de hele juridische wereld. Ook internationaal. Dankzij online platformen en technologische oplossingen (zoals ook Unpaid) dringt het belang van toegankelijkere, snellere en goedkopere juridische dienstverlening door in de hele sector.

Want in de huidige samenleving met alle technologische mogelijkheden die er bestaan, moet ook de juridische sector mee op de kar. We gaan er geen doekjes om winden, er zijn een hoop zaken die sneller, gemakkelijker en goedkoper kunnen verlopen dankzij de mogelijkheden van technologie. Deze visie deelt ook de huidige Minister van Justitie, Koen Geens, die al een aantal belangrijke wetswijzigingen doorvoerde om dit bereiken. Een van die wetswijzingen maakte het bestaan van unpaid.be mogelijk.

Andere nominaties

De bedenker van Unpaid, Advocatenkantoor De Groote – De Man, werd eerder dit jaar ook al genomineerd voor de Trends Legal Awards als Beste Advocatenkantoor voor hun innovatieve en inspirerende aanpak. In 2017 won het kantoor ook de Financial Times Most Innovative Lawyers award voor de lancering van Unpaid.

Ken je Unpaid nog niet?

Via Unpaid start je met enkele klikken een schuldinvorderingsprocedure op. Zo kan jij onbetaalde B2B-facturen snel, goedkoop en gemakkelijk invorderen zonder tussenkomst van een advocaat of incassobureau. Onze deurwaarder gaat meteen aan de slag met je claim en staat al binnen 5 werkdagen bij je klant aan de deur met een officiële aanmaning. Je betaalt slechts een voorschot dat je op het einde van de rit volledig terug krijgt, samen met de hoofdsom van je factuur.

Onze cijfers bewijzen dat het werkt: gemiddeld volgt een volledige betaling binnen 30 dagen na indienen van de claim.

Ontdek het zelf!

Klik hier om het te proberen.

Zit je met een onbetaalde factuur en heb je vragen over de werking van Unpaid? Bel snel naar +32 9 396 34 00 of laat ons hier weten wanneer je wil worden opgebeld.