10 redenen om voor Unpaid te kiezen

Onbetaalde facturen, je bent ze liever kwijt dan rijk. Als bedrijf is het jammer genoeg soms onvermijdbaar dat je ermee geconfronteerd wordt en er actie moet ondernomen worden. Waarom zou je in een dergelijk geval kiezen voor de diensten van Unpaid om jouw onbetaalde facturen te innen? In dit artikel geven we je alvast 10 redenen om voor Unpaid te kiezen. Het is immers maar normaal dat je wil weten waar wij voor staan. Het gaat tot slot van rekening om jouw geld.

1. De klant staat centraal

Klantentevredenheid staat dan ook centraal bij ons. We hebben zelf een customer happiness manager. Bij ons kan je steeds terecht met je vragen. Al proberen we die maximaal te vermijden door helder, transparant en proactief te communiceren in een taal die iedereen kan begrijpen.


klant staat centraal

 

2. Jouw succes is ons succes

Onze belangen zijn perfect gealigneerd. Als we een case niet succesvol kunnen afronden hebben wij ook geen geld. Jouw succes is dus ons succes en omgekeerd.

Bij betaling door je klant ontvang je 100% van het geclaimde bedrag + alle voorgeschoten kosten. Het gebruik van Unpaid is dus quasi altijd gratis.

3. Geen contract

Bij Unpaid hebben we geen contracten. Wij willen dat jij bij ons klant blijft omdat je tevreden bent. Niet omdat je vast hangt aan een contract.

4. Voor iedereen in België, maar ook voor bedrijven in het buitenland

Iedereen met een Belgisch ondernemingsnummer kan van onze dienst gebruik maken. Het maakt niet uit waar in België jij gevestigd bent. Onze klanten zijn heel erg divers: van freelancers, start-ups en transportbedrijven tot boekhoudkantoren, interimkantoren... . Ook ondernemingen in een aantal andere landen kunnen Unpaid inzetten als ze te maken hebben met een Belgische schuldenaar.

unpaid voor iedereen

 

5. Een sterke solvabiliteitscontrole

Bij elk dossier doen we automatisch een dubbele solvabiliteitscontrole op basis van een zelf ontwikkeld algoritme. Zo vermijden we onnodige kosten.

solvabiliteitscontrole


6. Een snelle procedure

Bij Unpaid gebruiken we de IOS procedure (Invordering onbetwiste schulden). Dit is een wettelijk onderbouwde procedure waarvan elke stap nauwkeurig wordt beschreven in de wet. Zowel jij als je klant weten dus perfect waar jullie aan toe zijn en wat er kan worden verwacht. Wij gaan geen herinneringsbrieven of telefoontjes meer gaan plegen naar jouw klant toe. Wij ondernemen meteen actie.

ios procedure

 

7. We werken zonder abonnement

Bij ons betaal je ook geen abonnementskost. Je kan op elk moment één of meerdere claims indienen. We verwachten ook geen exclusiviteit. Wil je, bijvoorbeeld, dossier A naar je advocaat sturen en dossier B naar ons? Geen probleem voor Unpaid want het blijven tenslotte jouw dossiers.

8. Onze integraties

Ook gebruiksgemak staat centraal bij Unpaid. Permanent zijn wij bezig om het ingeven van dossiers nog makkelijker te maken. Daarom integreren wij ook met heel wat belangrijke software spelers in de boekhoud - en invorderingsmarkt. Zo kan je ondertussen vanuit Yuki, Teamleader, Exact, Octopus, Billit en EenvoudigFactureren met één druk op de knop je dossiers doorsturen naar Unpaid. Ook als je geen gebruiker bent van deze software is een dossier indienen een kwestie van minuten.

unpaid integratie

 

9. Zonder een limiet

Drie of honderd facturen? Hoge of lage bedragen? Maakt niet uit. Een onbetaalde factuur laten invorderen door Unpaid doe je zonder minimumafname, zonder abonnementskosten en voor elk factuurbedrag.

10.  Efficiëntie

Elke klant moet kunnen rekenen op een dienstverlening die doet wat op de verpakking staat. Unpaid wil synoniem staan voor razendsnelle resultaten, een tiptop customer experience en een vlot draaiend online platform.

Heb je heel wat facturen? Voor grote klanten kunnen we afspraken op maat maken. Heb je nog vragen en/of opmerkingen contacteer ons gerust via de website of telefonisch op het nummer 0032 9 396.34.00. Heb je liever dat wij jou even opbellen? Laat ons hier weten wanneer je wil worden opgebeld door onze General Manager Dirk.

Wens je jouw onbetaalde facturen nu in te dienen? Dat kan! Vul jouw btw- of ondernemingsnummer hieronder in en je bent vertrokken: 

Klaar om jouw onbetaalde facturen te innen?

Vul je gegevens in om te starten.