Bezoek Unpaid op Forum For the Future

Op 21 en 22 november staat Unpaid op Forum For the Future, het allergrootste congres voor accountants, boekhouders en ondernemers in ons land. Breng ons een bezoek op stand G-39 in Brussels Expo.

Wat is Forum For the Future?

Het congres Forum for the Future is hét evenement van de economische beroepen. Meer dan 4000 erkende boekhouders, fiscalisten, belastingconsulenten, bedrijfsrevisoren en financiële directeurs komen ieder jaar naar Brussels Expo voor de opleidingen, networking en - vooral - om te ontdekken welke nieuwe oplossingen er op de markt te vinden zijn.

Meer weten over Forum For the Future? Klik hier.

Bezoek Unpaid op stand G-39

Unpaid is één van deze nieuwe oplossingen die je kan ontdekken op FFF.  Ons online schuldinvorderingsplatform maakt niet alleen het leven van ondernemers in het algemeen makkelijker, maar biedt ook een meerwaarde voor economische beroepen.

Wil jij weten welke meerwaarde Unpaid voor jouw beroep kan betekenen? Breng ons dan zeker een bezoek op stand G- 39! 

Wil je nu al meer weten over Unpaid? Klik hier.

Ook onze partners Teamleader, Exact, Billit en Yuki zijn daar ook aanwezig.  Dat is extra handig! Zo kan je niet alleen ontdekken hoe Unpaid juist in elkaar zit, maar ineens ook hoe je de software van onze partners makkelijk met ons kan koppelen.

Zo ga jij zeker naar huis met de makkelijkste, snelste en goedkoopste oplossing om onbetaalde facturen te recupereren.

Tot dan!

Bezoek Unpaid op Forum For the Future

Zit je met een onbetaalde factuur en heb je vragen over de werking van Unpaid? Bel snel naar +32 9 396 34 00 of laat ons hier weten wanneer je wil worden opgebeld.