Black Friday op Unpaid

Op 23 november betaal je geen voorschot op je claims

Op Black Friday betaal je geen voorschot op Unpaid! Gebruik op 23 november promocode ‘BLACK’ om van deze actie te genieten. Dien zoveel claims in als je wil!

Black Friday actie

Ook Unpaid doet mee met de Black Friday hype. Op 23 november kan je ongelimiteerd claims indienen zonder een voorschot te betalen!

Als je onbetaalde facturen wil invorderen via Unpaid, betaal je normaal gezien een voorschot van €40 (excl. BTW) bij de opstart van een claim. Deze kost proberen we uiteraard samen met je openstaande factuur en de kosten van de deurwaarder volledig te laten terugbetalen door je klant. Zo krijg jij op het einde van de rit, 100% van je hoofdbedrag terug én het voorschot.

Met onze Black Friday actie moet je op vrijdag 23 november geen voorschot betalen als je een claim wil opstarten! Geen betere reden dus om die onbetaalde facturen voor eens en voor altijd in te laten vorderen! 

Hoe doe je dit?

We proberen steeds alle kosten, waaronder het voorschot en de kosten van de gerechtsdeurwaarder, te terugbetalen door je klant. Mocht recuperatie niet mogelijk zijn, zullen kosten achteraf gefactureerd worden. Let wel: van zodra er kans is op insolvabiliteit, contacteert de deurwaarder je meteen. Zo zorgen we steeds dat de risico's minimaal zijn voor jou.  Alle informatie over de kosten van onze procedure kan je ook hier terugvinden.

Unpaid nog nooit gebruikt?

Deze handige video toont je hoe het werkt! 

Zit je met een onbetaalde factuur en heb je vragen over de werking van Unpaid? Bel snel naar +32 9 396 34 00 of laat ons hier weten wanneer je wil worden opgebeld.