Dit zijn de gezichten achter Unpaid

Ontdek het team dat jouw geld invordert

Vroeg je je altijd al af wie er juist met jouw facturen aan de slag gaat? Wij stellen hier het team achter Unpaid voor!

Een invorderingsprocedure snel online opstarten, het is allemaal heel handig en efficiënt. Maar ook een beetje anoniem. Want wie werkt er juist achter de schermen van Unpaid? Het is altijd net iets geruststellender om een gezicht en een naam te kunnen plaatsen bij de mensen die achter jouw geld aangaan.

Daarom stellen we hier graag team Unpaid aan je voor, compleet met foto en naam.

 

Het Unpaid team

Dirk Dewulf - General Manager

Na meer dan 20 jaar actief te zijn geweest in grote ondernemingen was het tijd voor Dirk om zijn echte droom “een eigen bedrijf” na te jagen. Als mentor bij The Birdhouse had hij de kans gekregen om het dynamisme van de vele jonge en niet zo jonge starters te mogen aanschouwen. Bovendien had hij binnen diezelfde Birdhouse kennis gemaakt met Jeroen De Man, vennoot bij het advocatenkantoor De Groote – De Man en in 2016 oprichter van Unpaid. Hij was op zoek naar iemand die mee wou instappen in dit avontuur en die het dagelijkse bestuur op zich kon nemen. Gezien zijn achtergrond in finance en online en in het licht van zijn ambitie was dit het perfecte voorstel op het perfecte moment.

Dirk Dewulf - General Manager

 

Anastasia Soinne - Client Happiness Medewerker

Anastasia is onze Client Happiness medewerker. Ze zorgt persoonlijk voor een vlotte verwerking van jouw dossier, van begin tot eind. Of je nu vragen hebt over je dossier of wilt weten hoe de Unpaid procedure verloopt, Anastasia staat klaar om je verder te helpen. 

Anastasia Soinne Client Happiness

 

Inès Aggoune - Marketing Officer

Inès is onze Marketing Officer. Ze behaalde haar masterdiploma in communicatiewetenschappen aan de Universiteit Gent. Omdat ze vond dat de economische aspecten ontbraken in haar opleiding, besloot ze haar kennis verder uit te breiden met een aanvullende master in bedrijfseconomie. Met een sterke combinatie van vaardigheden en kennis die ze heeft opgedaan tijdens haar studies en werkervaring, richt Inès zich nu volledig op marketing om Unpaid verder bekendheid te geven.

Inès Aggoune - Marketing Officer

 

De Groote – De Man Advocaten

Het Gentse advocatenkantoor De Groote – De Man Advocaten is het brein achter Unpaid. Zaakvoerder & Managing Partner, Jeroen De Man, zag de wetswijziging in 2016 als dé ideale gelegenheid om de procedure voor schuldinvordering sneller en efficiënter te maken. Hij  automatiseerde het volledige proces, waardoor het niet alleen volledig legaal is, maar ook goedkoper en sneller dan de traditionele werkwijze. Unpaid.be was geboren.

Gebruikers die vragen hebben over Unpaid kunnen hem contacteren via de website of via het algemeen telefoonnummer. Jeroen helpt je graag verder met meer uitleg of advies voor specifieke vragen.

 

Jeroen De Man - Oprichter van Unpaid

Jeroen De Man - Oprichter van Unpaid

Zit je met een onbetaalde factuur?

Dien hier je eerste claim in.

Klaar om jouw onbetaalde facturen te innen?

Vul je gegevens in om te starten.

Je zal zien dat het werkt!

Zit je met een onbetaalde factuur en heb je vragen over de werking van Unpaid? Bel snel naar +32 9 396 34 00 of laat ons hier weten wanneer je wil worden opgebeld.