Dit zijn de winnaars van Waag De Sprong met Unpaid

De winnaars van onze Waag De Sprong actie zijn intussen bekend... Proficiat Coninx Accountants en Transport en Logistiek Vlaanderen, jullie mogen op 28 oktober een duo-parachutesprong doen!

Groot succes

Wie in de loop van augustus en september een claim indiende op Unpaid maakte kans om geselecteerd te worden voor een exclusieve duo-parachutesprong.  En dat was duidelijk een reden voor velen om eindelijk de stap te zetten om hun onbetaalde facturen in te vorderen. Er kwam heel wat reactie op deze unieke kans om een parachutesprong te winnen.

Op 30 september liep de actie officieel af en werden er willekeurig twee winnaars gekozen uit alle ingediende claims.

De twee bedrijven die hier als winnaars uit kwamen zijn Coninx Accountants en Transport en Logistiek Vlaanderen. Proficiat!

Van elk bedrijf zullen  twee collega's samen met Unpaid de sensationele  sprong in het diepe wagen op 28 oktober.

Niet gewonnen?

Ook een claim ingediend en niet gewonnen?
Niet getreurd, want die bucketlist blijft dan misschien nog even liggen, maar je to do list is korter en die langverwachte betaling is tenminste binnen bereik.

Heb je te maken met wanbetaling, dien dan nu je claim in.  Want ook al kan je er niet altijd een parachutesprong mee winnen, je onbetaalde facturen invorderen is wel degelijk de moeite waard. Het is jouw geld en dat heb je verdiend. 

Dien hier jouw claim in: 

Klaar om jouw onbetaalde facturen te innen?

Vul je gegevens in om te starten.