Gebruik Unpaid rechtstreeks vanuit Billit

Om het onze klanten nóg makkelijker te maken, hebben we samen met Billit (een populair E-factuur platform) gewerkt aan een integratie.

billit en unpaid koppeling

 

Eenvoud troef

Unpaid maakt het invorderen van onbetaalde facturen makkelijk, maar je moest wel nog steeds je factuurgegevens invoeren op onze website. Het was dan ook een logische stap om een integratie op poten te zetten met een facturartieplatform, zodat je niets meer moet invoeren.

Zowel Billit als Unpaid zijn een online platform van het eerste uur en de keuze was dan ook snel gemaakt. Na een paar maanden werken is de integratie klaar!

Volledige integratie

Billit heeft de verschillende stappen voor het indienen van een Unpaid dossier volledig geïntegreerd binnen de Billit website. Daardoor hoef je de Billit website nooit te verlaten. 

We hebben ook een integratie met Teamleader, maar die is anders. Bij die integratie kan je facturen uit Teamleader op Unpaid.be importeren en dien je een dossier op unpaid.be in. Het opvolgen van die dosiers doe je dus op unpaid.be, terwijl dat bij de Billit integratie op de website van Billit gebeurt.

Over Billit

BillIt is een E-factuur platform waar boekhouders en ondernemers samenwerken. Kende je Billit nog niet? Surf dan zeker eens naar hun website, je kan het platform gratis testen!

Meer over onze samenwerking?
Bekijk hier het artikel dat op Taxxpert.be verscheen! 

Zit je met een onbetaalde factuur en heb je vragen over de werking van Unpaid? Bel snel naar +32 9 396 34 00 of laat ons hier weten wanneer je wil worden opgebeld.
 

Overzicht alle integratiepartners.