Unpaid aanwezig op Work Smarter van Teamleader

Op 16 mei vind je ons in Flanders Expo. Op onze stand leggen wij haarfijn uit hoe je je facturen uit Teamleader met 1 druk op de knop kan laten innen door Unpaid.

Op donderdag 16 mei 2019 vindt in Flanders Expo in het het work smarter event van Teamleader plaats. Het doel? KMO’s, start-ups en scale ups naar een hoger niveau tillen door hun inzicht te geven in de nodige tools om efficiënter en effectiever te werken.

Een omschrijving die Unpaid op het lijf geschreven is.

Dat is immers wat wij al jaren proberen. Ondernemingen op een efficiënte manier helpen met het innen van hun onbetwiste en onbetaalde facturen.

Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat Unpaid vanaf het begin werk heeft gemaakt van het integreren van deze dienstverlening in bedrijfsondersteunende softwareplatformen zoals Teamleader, Yuki, Exact en Billit. Op die manier kan je met één druk op de knop de facturen die in aanmerking komen voor de Unpaid procedure klaarzetten om geïnd te worden.

Wil je graag meer weten?

Dat kan, op onze stand op dit event zijn wij de hele dag aanwezig. Wij vertellen je met plezier hoe Unpaid jou kan helpen bij het innen van jouw facturen. Inschrijven voor Work Smarter kan je hier.