Unpaid en Teamleader werken samen

Er bloeit iets moois tussen Unpaid en Teamleader

Unpaid en Teamleader bundelen hun krachten om het innen van onbetaalde facturen nóg makkelijker te maken. Vanaf vandaag kunnen gebruikers van Teamleader onbetaalde facturen in een paar muisklikken innen via Unpaid.

Teamleader logo-Unpaid
Sinds 1 jaar timmeren we aan de weg om het innen van onbetaalde facturen betaalbaar en efficiënt te maken. Vandaag zetten we de volgende stap, met een rechtstreekse integratie in Teamleader.

Wereldprimeur

Het is de eerste keer dat de service van een advocaat rechtstreeks geïntegreerd wordt in een CRM zoals Teamleader. We zijn zijn dan ook heel fier op deze primeur:

“Van bij de start van Unpaid was het de bedoeling om onze klanten zo’n efficiënt mogelijke oplossing te bieden. We werken al 100% online, maar de klanten moesten wel nog de gegevens van de onbetaalde facturen ingeven op de website. Met deze integratie valt zelfs die stap weg, omdat alle informatie uit Teamleader wordt gehaald. Nu kan je in een paar muisklikken een dossier indienen”  zegt Jeroen De Man van Unpaid.

Volgens Niels Vanden Buverie, Product Owner van de Marketplace, is ook Teamleader tevreden:

 “In mei van dit jaar lanceerden we onze Marketplace, een centraal platform voor alle Teamleader-integraties. Sindsdien gaan we actief op zoek naar potentiële partners die een meerwaarde kunnen bieden voor onze klanten. Unpaid geeft onze klanten de toegang tot een betaalbare oplossing om onbetaalde facturen te innen, zonder hun workflow binnen Teamleader te verlaten. Dat is het perfecte hulpmiddel voor een KMO om liquiditeitsproblemen te vermijden en competitief te blijven.”

Direct aan de slag

Ben je klant van Teamleader? Dan kan je onmiddellijk aan de slag!

Als je nog geen klant bent van teamleader, ga dan zeker eens een kijkje nemen op hun website.

Gratis proefversie

Wil je Teamleader eerst eens testen probeer dan hier een gratis proefversie en ontdek zelf hoe handig het is!

Zit je met een onbetaalde factuur en heb je vragen over de werking van Unpaid? Bel snel naar +32 9 396 34 00 of laat ons hier weten wanneer je wil worden opgebeld.