Unpaid integreert met Octopus Accountancy Software

Sinds vandaag heeft Unpaid Octopus toegevoegd aan de lijst van softwareplatformen waarmee een integratie mogelijk is. Octopus is een Belgische pionier op het vlak van internetboekhouding met meer dan 35.000 dossiers. Door deze nieuwe integratie kunnen deze klanten nu naadloos gebruik maken van het Unpaid innings-platform.

Als legal-tech start-up zet Unpaid natuurlijk sterk in op alles wat met gebruiksgemak te maken heeft. Integreren met belangrijke boekhoudsoftware vormt daar een belangrijk onderdeel van. Op deze manier moeten de klanten van deze speler zich niet gaan bezighouden met het nodeloos heen en weer schuiven van gegevens en documenten.

“De keuze voor Octopus als volgende platform om mee te integreren was logisch." vertelt Dirk Dewulf, general manager van Unpaid. Octopus is een van de eerste bedrijven die actief heeft ingezet op online boekhouden. Met meer dan 17 jaar ervaring hebben ze tonnen ervaring als het gaat om het uitwerken van integraties

Ook Andries Geers, managing director van Octopus is erg blij met deze nieuwe stap. “Wij willen graag dat onze klanten op een eenvoudige, intuïtieve en snelle manier gebruik kunnen maken van kwalitatieve externe dienstverleners. Unpaid is zeker een speler die in dit plaatje past.”

Beide bedrijven zijn erg tevreden met deze nieuwe stap. Door deze integratie krijgt Unpaid toegang tot een groot aantal potentiële klanten en accountants terwijl Octopus de klanten een gratis, eenvoudige en toegankelijke oplossing aanbiedt voor het steeds verder toenemende probleem van slechte betalers.

Octopus Accountancy Software

Octopus Accountancy Software is een Belgische onderneming en pionier op vlak van internetboekhouden.
Met meer dan 35.000 dossiers, ruim 1800 accountants en 17 jaar ervaring is Octopus een gevestigde waarde in de wereld van online boekhoudsoftware.
Octopus biedt de ondernemer en zijn boekhouder een gebruiksvriendelijk, compleet en voordelig boekhoudpakket aan.

Meer info vind je terug op de website: https://www.octopus.be/nl

Wens je graag meer info te verkrijgen over deze integratie? Ga dan naar de Octopus pagina.

Zit je met een onbetaalde factuur en heb je vragen over de werking van Unpaid? Bel snel naar +32 9 396 34 00 of laat ons hier weten wanneer je wil worden opgebeld.
 

dirk-andries-Unpaid