Vanaf nu weet je altijd wat de status van je claim is!

Nieuw bij Unpaid: statusupdates

Misschien heb je het de afgelopen weken wel al gemerkt: als je een claim indient bij Unpaid krijg je vanaf nu ‘statusupdates’. Een handig mailtje in je inbox vertelt je voortaan wat de status van je claim is. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt met de invordering van je geld!

Een geïnformeerde klant is er twee waard

Onze service is belangrijk. Je hebt immers je vertrouwen in Unpaid geplaatst voor de invordering van je geld. Wij willen je dan ook graag zo goed mogelijk op de hoogte houden van elke stap in de procedure.

NIEUW: statusupdates

Daarom hebben we onze dienstverlening uitgebreid met handige statusmails die je een melding geven van elke stap die je claim doorloopt.

Tot nu kreeg je al een mailtje als je een claim had ingediend en wanneer het bedrag terugbetaald was. Nu zal je ook exact weten in welke fase de invordering zit en, belangrijker, hoe lang elke stap (gemiddeld) kan duren.
Handig en goed voor de gemoedsrust!

Zowel in je mailbox als in je overzicht

Statusupdates worden standaard naar je e-mailadres verstuurd. Je krijgt zo een melding als er iets verandert in de procedure van je invordering. Als je deze mails liever niet wil ontvangen, kan je je ook uitschrijven en de status nakijken in je claimoverzicht op de website.

Heb je vragen over de status van je claim?

In je statusupdate staat er steeds een korte uitleg over wat er in die stap van de procedure zal gebeuren.

Heb je hier toch nog vragen over of wil je meer weten?
Dan kan je altijd terecht bij gerechtsdeurwaarderskantoor GDW-Gent via vb@GDW-Gent.be. Of neem gerust contact op met het team van Unpaid!