Al meer dan 400 Belgische bedrijven kiezen voor Unpaid

18 maanden Unpaid: de cijfers

Unpaid bestaat 1,5 jaar! Hoog tijd dus om eens stil te staan bij wat we op die tijd concreet al gerealiseerd hebben.

En dat willen we graag met je delen! 

We vinden het namelijk belangrijk om je te tonen dat je op Unpaid kan vertrouwen en dat we wel degelijk een verschil kunnen maken. Ook voor jouw bedrijf. 

De belangrijkste cijfers op een rijtje 
bedrijven

+400 ondernemingen

Ondertussen werden al meer dan 600 bedrijven uit heel België klant bij Unpaid om één of meerdere onbetaalde facturen in te vorderen. Dat aantal blijft elke maand stijgen! Het is duidelijk dat wanbetalingen een aanhoudend probleem zijn binnen de B2B-wereld en dat jullie daarvoor naar een efficiënte, goedkope en, vooral, snelle oplossing zoeken.

3 000 000 euro

+€ 3 000 000

Aarzel niet om Unpaid voor grote én ook kleine bedragen in te schakelen! Want vele kleintjes maken één groot, zo blijkt ook uit de complete som van de claims die we ontvingen. Alle onbetaalde facturen samen waren goed voor een totaal openstaand bedrag van meer dan € 3 000 000!
Heb je al eens opgeteld wat het totaalbedrag van alle onbetaalde facturen binnen jouw bedrijf is? Laat het niet te ver komen en onderneem actie. Het blijft uiteindelijk toch geld waar je hard voor gewerkt hebt.

30 dagen

89% terugbetaald binnen 30 dagen

Bij Unpaid willen we niet alleen efficiënt werken, maar ook snel. Je wacht immers al lang genoeg op je geld. Binnen 5 dagen nadat je een claim indient, gaat de deurwaarder naar je klant thuis met een officiële aanmaning tot betalen. Dat maakt indruk. Zo zien we ook in onze cijfers. Maar liefst 89% van de claims werd geregeld binnen 30 dagen.
Waarom dus nog langer je geduld op de proef stellen voor je actie onderneemt?
 

Zit jij ook verveeld met openstaande facturen?

Onbetaalde facturen kunnen grote financiële gevolgen hebben voor een onderneming. Laat wanbetaling daarom niet aanslepen en schakel tijdig Unpaid in!
Zit je met een onbetaalde factuur en heb je vragen over de werking van Unpaid? Bel snel naar +32 9 396 34 00 of laat ons hier weten wanneer je wil worden opgebeld.
Probeer het gerust eens, je zal zien dat het werkt.

Al een claim ingediend?

Aarzel zeker niet om ons in de toekomst opnieuw in te schakelen!

Was je tevreden over onze service? Laat het ons weten via mail of met een positieve review op onze facebookpagina! Zo zien andere ondernemers wat Unpaid ook voor hen kan betekenen.